Solceller, gratis strøm direkte fra solen.

Ny tilbyder vi også installation af solcelle anlæg:

Vi forhandler PV Solar moduler fra CentroSolar garanterer Tysk kvalitet. Kunder fra den private- og industrielle sektor samt landbruget har allerede erfaret dette. Vi tilbyder komplette løsninger, hvor du kan bestille ”hele pakken” ét sted- alt fra solarmoduler og montagesystemer til invertere og tilbehør.

 

Se mere her ...........
 
_______________________________________________________________________
 
 
 

Sluk for ekstraudgifterne - med et enkelt tryk

3 i 1 blandingsbatteri:

  • Koldt - Varmt - Kogende vand direkte fra samme hane!
  • Indbygget børnesikringsfunktion!
  • »Tube in Tube« funktion så man ikke brænder sig på hanen efter man har anvendt kogefunktionen!
  • Montering i sokkel for fuldudnyttelse af underskab! Spar skabsplads!
  • TrioTap® er VA godkendt!
 

_____________________________________________________________________

 

Sluk for ekstraudgifterne - med et enkelt tryk

 

Lauritz Knudsen introducerer nu den grønne kontakt med en "sluk-alt"-funktion, som gør din bolig endnu grønnere og samtidig sender dine el-udgifter helt i bund.   

Standby funktionen er både smart og nyttig. Det ved alle, der bruger den til daglig. Men når dine el-installationer står på standby, gør dine udgifter det ikke.

Faktisk kan standby-forbruget reduceres op til 65%, hvis din el-installation udføres med sluk-alt funktionen. Samlet set udgør standby-forbruget (det forbrug, dine el-apparater bruger, når de ikke er slukkede på stikkontakten) 10-15% af el-forbruget i boliger. Det er 10-15% ekstra penge direkte ud af vinduet - for ikke at tale om den ekstra miljøbelastning.

Med vores energibesparende sluk-alt løsning placeres en kontakt direkte ved boligens hoveddør. Her kan du slukke for alle boligens strømslugere samt belysning og sikre, at de ikke bruger strøm, når du ikke er hjemme. Det kalder vi for den grønne kontakt - og så gør det heller ikke noget, at du får den ekstra tryghed, at f.eks. kaffemaskiner, brødristere, strygejern eller andet farligt ikke står tændt ved et uheld, når du forlader hjemmet.

Løsningen kan udføres i din bolig, uanset alder og type på den el-installation, du har i dag. Og uanset størrelsen på den løsning, du vælger, kan du se frem til lavere el-udgifter og mindre miljøbelastning.

Klik her for at downloade brochuren Den grønne kontakt til din bolig.

 . 

LF EL-TEKNIQ ApS | CVR: 31 57 80 35  | Tlf.: 54 87 23 32